0492 - 79 90 27

Letselschade advocaat nodig in Helmond?

Juridische hulp na een bedrijfsongeval

Uw werkgever is tijdens werktijden verantwoordelijk voor uw veiligheid. Als u iets oploopt, is het bedrijf in principe dus aansprakelijk, mits u zich natuurlijk zelf aan de veiligheidsregels heeft gehouden.

Als u het slachtoffer bent van een ongeval op het werk, kan dat grote gevolgen hebben. Niet alleen kunt u tijdelijk niet meer werken, maar ook maakt u veel kosten. Het gaat dan bijvoorbeeld om medische kosten, reiskosten of kosten voor hulp in huis. Schakel in Helmond onze ervaren letselschadespecialisten in die u juridisch kunnen bijstaan na een bedrijfsongeval.

Wat te doen na een arbeidsongeval?

U kunt het beste zo snel mogelijk professionele hulp inschakelen. Hoe eerder u handelt, des te groter de kans op succes. Wij kunnen u precies vertellen welke stappen u moet doorlopen en begeleiden u bij iedere stap. Als uw werkgever aansprakelijk kan worden gesteld, dan dienen we een schadeclaim in. Daarbij proberen we de relatie met uw werkgever altijd zo goed mogelijk te houden. Uw werkgever is bovendien verzekerd tegen ongevallen, dus u hoeft zich nergens schuldig over te voelen. Juridische hulp bij letselschade is bovendien vrijwel altijd kosteloos. De kosten voor rechtsbijstand worden namelijk ook verhaald op de aansprakelijke partij. Wilt u meer weten? Of wilt u direct een van onze specialisten inschakelen in Helmond na een bedrijfsongeval? Bel dan vandaag nog.

 

De Letselschade Raetsman

Al jarenlang helpen de specialisten van De Letselschade Raetsman slachtoffers van verkeersongelukken, bedrijfsongevallen en andere oorzaken van letselschade met het claimen van een schadevergoeding. Wij staan u niet alleen juridisch bij, maar zorgen er ook voor dat u uw leven weer kunt oppakken. Dit doen wij onder andere door middel van LetselschadeNEWS, een stichting die slachtoffers een steun in de rug biedt.

Waarom De Letselschade Raetsman?

  • Bij ons staat de communicatie met de klant centraal
  • Kosteloos advies op verschillende locaties
  • Altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Oorzaken letselschade

  • Bedrijfsongevallen
  • Verkeersongevallen
  • Medische missers
  • Geweldsdelicten
  • Sportongelukken

Werkgebied

Helmond, Weert, Valkenswaard, Eindhoven, Best, Uden, Venlo, Venray, Cuijk, Deurne en Veghel.

Hoofdvestiging