085 - 580 40 72

Letselschade advocaat nodig in Helmond?

Letselschadespecialist in Helmond

Als u slachtoffer wordt van letselschade, bent u gebaat bij snelle en deskundige juridische ondersteuning. Als letselschade advocaat uit Helmond zijn wij het aangewezen advocatenkantoor om uw belangen te behartigen. In de regio Helmond hebben wij al vele letselschadezaken tot een goed eind gebracht. Niet voor niets zijn wij een echte letselschadespecialist.

Kwaliteit van uw letselschadespecialist

Ons advocatenkantoor hecht waarde aan de traditionele advocatuur, maar koppelt dit aan uw hedendaagse eisen op het gebied van snelheid, flexibiliteit en bereikbaarheid. Hierdoor kunnen wij u in Helmond en in de wijde omgeving van Helmond goede resultaten garanderen. Bij ons kantoor heerst een open relatie tussen u en uw advocaat. De met u gemaakte afspraken kunnen schriftelijk worden vastgelegd. Duidelijke afspraken vooraf maken de relatie tussen u en uw advocaat helder.

 

Letselschade advocaat Rob Vermeeren

Rob Vermeeren letselschade advocaat

Over ons

Al jarenlang helpen de specialisten van De Letselschade Raetsman slachtoffers van verkeersongelukken, bedrijfsongevallen en andere oorzaken van letselschade met het claimen van een schadevergoeding. Dit doen wij onder andere door middel van LetselschadeNEWS, een stichting die slachtoffers een steun in de rug biedt.

Onze dienstverlening voldoet aan de allerhoogste wettelijke en juridische eisen. Onze letselschade advocaat mr. Rob Vermeeren is gerechtigd onderstaande kwaliteitskeurmerken te gebruiken.

LSA Vereniging van letselschadeadvocaten logoASP Vereniging voor Advocaten van Slachtoffers PersonenschadeOrde Specialisten Keurmerk

Lees meer over wat deze keurmerken inhouden.
 

Waarom De Letselschade Raetsman?

  • Bij ons staat de communicatie met de klant centraal
  • Kosteloos advies op verschillende locaties
  • Altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Wat cliënten over ons zeggen

"De dienstverlening was laagdrempelig bij vragen en goed te bereiken. Sommige woorden, als ik die niet begreep, werden altijd uitgelegd. Erg fijn dat de advocaat aan huis kwam. Terugkijkend een goede beslissing geweest om dit kantoor in te hebben geschakeld."

J.W. van de Werken


Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Wij helpen u bij letselschade na een

• Verkeersongeval
• Bedrijfsongeval
• Geweldsdelict
• Productiefout

Werkgebied

Helmond, Weert, Valkenswaard, Eindhoven, Best, Uden, Venlo, Venray, Cuijk, Deurne en Veghel.

Hoofdvestiging