0492 - 79 90 27

Letselschade advocaat nodig in Helmond?

Letselschadespecialist in Helmond

Als u slachtoffer wordt van letselschade, bent u gebaat bij snelle en deskundige juridische ondersteuning. Als letselschade advocaat uit Helmond zijn wij het aangewezen advocatenkantoor om uw belangen te behartigen. In de regio Helmond hebben wij al vele letselschadezaken tot een goed eind gebracht. Niet voor niets zijn wij een echte letselschadespecialist.

Kwaliteit van uw letselschadespecialist

Ons advocatenkantoor hecht waarde aan de traditionele advocatuur, maar koppelt dit aan uw hedendaagse eisen op het gebied van snelheid, flexibiliteit en bereikbaarheid. Hierdoor kunnen wij u in Helmond en in de wijde omgeving van Helmond goede resultaten garanderen. Bij ons kantoor heerst een open relatie tussen u en uw advocaat. De met u gemaakte afspraken kunnen schriftelijk worden vastgelegd. Duidelijke afspraken vooraf maken de relatie tussen u en uw advocaat helder.

De Letselschade Raetsman

Al jarenlang helpen de specialisten van De Letselschade Raetsman slachtoffers van verkeersongelukken, bedrijfsongevallen en andere oorzaken van letselschade met het claimen van een schadevergoeding. Wij staan u niet alleen juridisch bij, maar zorgen er ook voor dat u uw leven weer kunt oppakken. Dit doen wij onder andere door middel van LetselschadeNEWS, een stichting die slachtoffers een steun in de rug biedt.

Waarom De Letselschade Raetsman?

  • Bij ons staat de communicatie met de klant centraal
  • Kosteloos advies op verschillende locaties
  • Altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Oorzaken letselschade

  • Bedrijfsongevallen
  • Verkeersongevallen
  • Medische missers
  • Geweldsdelicten
  • Sportongelukken

Werkgebied

Helmond, Weert, Valkenswaard, Eindhoven, Best, Uden, Venlo, Venray, Cuijk, Deurne en Veghel.

Hoofdvestiging