085 - 580 40 72

Letselschade advocaat nodig in Helmond?

Hulp na een verkeersongeval in Helmond

Heeft u na een verkeersongeval in Helmond of omgeving Helmond letsel opgelopen? Wij kunnen u helpen met het verhalen van uw schade. U hoeft zich dan geen zorgen meer te maken over juridische zaken en kunt zich volledig richten op het herstel van uw letsel dat u heeft door het verkeersongeval. Op het moment dat duidelijk is dat de letselschade die u heeft opgelopen is veroorzaakt door een ander, kunt u de kosten verhalen op de aansprakelijke partij. Ook de onkosten die u heeft voor het inschakelen van een letselschade advocaat uit Helmond krijgt u vergoed. Wilt u hulp bij het indienen van een schadeclaim na uw verkeersongeval? Bij ons bent u verzekerd van kwalitatief juridisch advies.

Te ondernemen stappen na een verkeersongeval

De gevolgen van een verkeersongeval kunnen verstrekkend zijn. Door uw letsel is het bijvoorbeeld tijdelijk niet mogelijk om te werken. Hierdoor loopt u inkomsten mis en komt u in de financiële problemen. Tevens is de kans zeer groot dat u extra onkosten moet maken. Bijvoorbeeld voor hulp in de huishouding of medische kosten. Als expert op het gebied van letselschade adviseren wij u graag over de door u te ondernemen stappen. Wij weten namelijk precies voor welke onkosten u een vergoeding kunt krijgen.

 

Letselschade advocaat Rob Vermeeren

Rob Vermeeren letselschade advocaat

Over ons

Al jarenlang helpen de specialisten van De Letselschade Raetsman slachtoffers van verkeersongelukken, bedrijfsongevallen en andere oorzaken van letselschade met het claimen van een schadevergoeding. Dit doen wij onder andere door middel van LetselschadeNEWS, een stichting die slachtoffers een steun in de rug biedt.

Onze dienstverlening voldoet aan de allerhoogste wettelijke en juridische eisen. Onze letselschade advocaat mr. Rob Vermeeren is gerechtigd onderstaande kwaliteitskeurmerken te gebruiken.

LSA Vereniging van letselschadeadvocaten logoASP Vereniging voor Advocaten van Slachtoffers PersonenschadeOrde Specialisten Keurmerk

Lees meer over wat deze keurmerken inhouden.
 

Waarom De Letselschade Raetsman?

  • Bij ons staat de communicatie met de klant centraal
  • Kosteloos advies op verschillende locaties
  • Altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Wat cliënten over ons zeggen

"De dienstverlening was laagdrempelig bij vragen en goed te bereiken. Sommige woorden, als ik die niet begreep, werden altijd uitgelegd. Erg fijn dat de advocaat aan huis kwam. Terugkijkend een goede beslissing geweest om dit kantoor in te hebben geschakeld."

J.W. van de Werken


Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Wij helpen u bij letselschade na een

• Verkeersongeval
• Bedrijfsongeval
• Geweldsdelict
• Productiefout

Werkgebied

Helmond, Weert, Valkenswaard, Eindhoven, Best, Uden, Venlo, Venray, Cuijk, Deurne en Veghel.

Hoofdvestiging