0492 - 79 90 27

Letselschade advocaat nodig in Helmond?

Letselschade advocaat in Cuijk

Als u letselschade heeft opgelopen in Cuijk of in de omgeving van Cuijk, kunt u hulp inschakelen van een van onze advocaten. Wij helpen u bij het indienen van een schadeclaim. Letselschade kan veel verschillende oorzaken hebben. Denk aan een verkeersongeval, een bedrijfsongeval of een medische misser. Als u schade heeft opgelopen door toedoen van een ander, heeft u te maken met letselschade. In sommige gevallen kan dit grote gevolgen hebben, zoals het verlies van inkomen of het oplopen van een whiplash.

Uw professionele letselschade advocaat

Als u juridische hulp bij letselschade in Cuijk of regio Cuijk nodig heeft, bent u bij ons aan het juiste adres. Bij ons kunt u rekenen op een persoonlijke en betrokken benadering van uw advocaat. Voor contact met uw advocaat kunt u bellen naar 0492 - 79 90 27. Of vul onderstaand contactformulier volledig in en u hoort zo snel mogelijk van ons.

De Letselschade Raetsman

Al jarenlang helpen de specialisten van De Letselschade Raetsman slachtoffers van verkeersongelukken, bedrijfsongevallen en andere oorzaken van letselschade met het claimen van een schadevergoeding. Wij staan u niet alleen juridisch bij, maar zorgen er ook voor dat u uw leven weer kunt oppakken. Dit doen wij onder andere door middel van LetselschadeNEWS, een stichting die slachtoffers een steun in de rug biedt.

Waarom De Letselschade Raetsman?

  • Bij ons staat de communicatie met de klant centraal
  • Kosteloos advies op verschillende locaties
  • Altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Oorzaken letselschade

  • Bedrijfsongevallen
  • Verkeersongevallen
  • Medische missers
  • Geweldsdelicten
  • Sportongelukken

Werkgebied

Helmond, Weert, Valkenswaard, Eindhoven, Best, Uden, Venlo, Venray, Cuijk, Deurne en Veghel.

Hoofdvestiging