085 - 580 40 72

Letselschade advocaat nodig in Helmond?

Letselschade advocaat in Cuijk

Als u letselschade heeft opgelopen in Cuijk of in de omgeving van Cuijk, kunt u hulp inschakelen van een van onze advocaten. Wij helpen u bij het indienen van een schadeclaim. Letselschade kan veel verschillende oorzaken hebben. Denk aan een verkeersongeval of een bedrijfsongeval. Als u schade heeft opgelopen door toedoen van een ander, heeft u te maken met letselschade. In sommige gevallen kan dit grote gevolgen hebben, zoals het verlies van inkomen of het oplopen van een whiplash.

Uw professionele letselschade advocaat

Als u juridische hulp bij letselschade in Cuijk of regio Cuijk nodig heeft, bent u bij ons aan het juiste adres. Bij ons kunt u rekenen op een persoonlijke en betrokken benadering van uw advocaat. Voor contact met uw advocaat kunt u bellen naar 085 - 580 40 72. Of vul onderstaand contactformulier volledig in en u hoort zo snel mogelijk van ons.

 

Letselschade advocaat Rob Vermeeren

Rob Vermeeren letselschade advocaat

Over ons

Al jarenlang helpen de specialisten van De Letselschade Raetsman slachtoffers van verkeersongelukken, bedrijfsongevallen en andere oorzaken van letselschade met het claimen van een schadevergoeding. Dit doen wij onder andere door middel van LetselschadeNEWS, een stichting die slachtoffers een steun in de rug biedt.

Onze dienstverlening voldoet aan de allerhoogste wettelijke en juridische eisen. Onze letselschade advocaat mr. Rob Vermeeren is gerechtigd onderstaande kwaliteitskeurmerken te gebruiken.

LSA Vereniging van letselschadeadvocaten logoASP Vereniging voor Advocaten van Slachtoffers PersonenschadeOrde Specialisten Keurmerk

Lees meer over wat deze keurmerken inhouden.
 

Waarom De Letselschade Raetsman?

  • Bij ons staat de communicatie met de klant centraal
  • Kosteloos advies op verschillende locaties
  • Altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Wat cliënten over ons zeggen

"De dienstverlening was laagdrempelig bij vragen en goed te bereiken. Sommige woorden, als ik die niet begreep, werden altijd uitgelegd. Erg fijn dat de advocaat aan huis kwam. Terugkijkend een goede beslissing geweest om dit kantoor in te hebben geschakeld."

J.W. van de Werken


Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Wij helpen u bij letselschade na een

• Verkeersongeval
• Bedrijfsongeval
• Geweldsdelict
• Productiefout

Werkgebied

Helmond, Weert, Valkenswaard, Eindhoven, Best, Uden, Venlo, Venray, Cuijk, Deurne en Veghel.

Hoofdvestiging