085 - 580 40 72

Letselschade advocaat nodig in Helmond?

Letselschade advocaat in Deurne nodig?

Letselschade loopt u op als u door toedoen van een ander schade heeft opgelopen. Letselschade kan materieel en immaterieel zijn. Bent u betrokken geraakt bij een bedrijfsongeval? Of bent u door een verkeersongeval arbeidsongeschikt geraakt? Onze advocaat helpt u graag in Deurne en in de gehele regio Deurne. Als u letselschade heeft opgelopen, heeft u in de meeste gevallen recht op een schadevergoeding. Direct een schadeclaim indienen in Deurne? Uw letselschade advocaat is u graag van dienst.

Contact met onze advocaat

Voor juridische hulp bij letselschade in Deurne bent u bij ons aan het juiste adres. U kunt contact met onze advocaat opnemen door te bellen naar 085 - 580 40 72. Heeft u liever dat onze letselschadespecialist contact met u opneemt? Vul dan onderstaand contactformulier volledig in en u hoort zo snel mogelijk van ons.

 

Letselschade advocaat Rob Vermeeren

Rob Vermeeren letselschade advocaat

Over ons

Al jarenlang helpen de specialisten van De Letselschade Raetsman slachtoffers van verkeersongelukken, bedrijfsongevallen en andere oorzaken van letselschade met het claimen van een schadevergoeding. Dit doen wij onder andere door middel van LetselschadeNEWS, een stichting die slachtoffers een steun in de rug biedt.

Onze dienstverlening voldoet aan de allerhoogste wettelijke en juridische eisen. Onze letselschade advocaat mr. Rob Vermeeren is gerechtigd onderstaande kwaliteitskeurmerken te gebruiken.

LSA Vereniging van letselschadeadvocaten logoASP Vereniging voor Advocaten van Slachtoffers PersonenschadeOrde Specialisten Keurmerk

Lees meer over wat deze keurmerken inhouden.
 

Waarom De Letselschade Raetsman?

  • Bij ons staat de communicatie met de klant centraal
  • Kosteloos advies op verschillende locaties
  • Altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Wat cliënten over ons zeggen

"De dienstverlening was laagdrempelig bij vragen en goed te bereiken. Sommige woorden, als ik die niet begreep, werden altijd uitgelegd. Erg fijn dat de advocaat aan huis kwam. Terugkijkend een goede beslissing geweest om dit kantoor in te hebben geschakeld."

J.W. van de Werken


Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Wij helpen u bij letselschade na een

• Verkeersongeval
• Bedrijfsongeval
• Geweldsdelict
• Productiefout

Werkgebied

Helmond, Weert, Valkenswaard, Eindhoven, Best, Uden, Venlo, Venray, Cuijk, Deurne en Veghel.

Hoofdvestiging