0492 - 79 90 27

Letselschade advocaat nodig in Helmond?

Letselschade advocaat in Deurne nodig?

Letselschade loopt u op als u door toedoen van een ander schade heeft opgelopen. Letselschade kan materieel en immaterieel zijn. Bent u betrokken geraakt bij een bedrijfsongeval? Of bent u door een verkeersongeval arbeidsongeschikt geraakt? Onze advocaat helpt u graag in Deurne en in de gehele regio Deurne. Als u letselschade heeft opgelopen, heeft u in de meeste gevallen recht op een schadevergoeding. Direct een schadeclaim indienen in Deurne? Uw letselschade advocaat is u graag van dienst.

Contact met onze advocaat

Voor juridische hulp bij letselschade in Deurne bent u bij ons aan het juiste adres. U kunt contact met onze advocaat opnemen door te bellen naar 0492 - 79 90 27. Heeft u liever dat onze letselschadespecialist contact met u opneemt? Vul dan onderstaand contactformulier volledig in en u hoort zo snel mogelijk van ons.

De Letselschade Raetsman

Al jarenlang helpen de specialisten van De Letselschade Raetsman slachtoffers van verkeersongelukken, bedrijfsongevallen en andere oorzaken van letselschade met het claimen van een schadevergoeding. Wij staan u niet alleen juridisch bij, maar zorgen er ook voor dat u uw leven weer kunt oppakken. Dit doen wij onder andere door middel van LetselschadeNEWS, een stichting die slachtoffers een steun in de rug biedt.

Waarom De Letselschade Raetsman?

  • Bij ons staat de communicatie met de klant centraal
  • Kosteloos advies op verschillende locaties
  • Altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Oorzaken letselschade

  • Bedrijfsongevallen
  • Verkeersongevallen
  • Medische missers
  • Geweldsdelicten
  • Sportongelukken

Werkgebied

Helmond, Weert, Valkenswaard, Eindhoven, Best, Uden, Venlo, Venray, Cuijk, Deurne en Veghel.

Hoofdvestiging