0492 - 79 90 27

Letselschade advocaat nodig in Helmond?

Schade na een medische fout in Helmond

De kans dat er een medische fout wordt gemaakt tijdens een operatie is altijd aanwezig. Een arts heeft u bijvoorbeeld de verkeerde medicijnen gegeven of heeft tijdens uw operatie uw verkeerde voet afgezet. Dergelijke fouten hebben voor u als slachtoffer vervelende consequenties. U moet namelijk de rest van uw leven zien om te gaan met bijvoorbeeld een onnodig litteken. Om uw leed na een medische fout iets te verzachten, kunnen wij u in Helmond en de regio Helmond helpen. Wanneer u onze hulp inschakelt, zorgen wij ervoor dat u een schadevergoeding krijgt voor uw geleden letselschade. Zo weet u zeker dat u de vergoeding krijgt waar u recht op heeft.

Juridische hulp na een medische fout

Op het moment dat u de hulp inschakelt van onze letselschade advocaat uit Helmond bekijken wij altijd eerst wie er aansprakelijk gesteld kan worden voor uw letsel. Daarna wordt de precieze schade vastgesteld en zorgen wij ervoor dat dit zo goed mogelijk wordt vergoed. Naast deze directe schade kijken wij ook verder. Zijn er misschien gevolgen die zich in de toekomst zullen openbaren? Ook voor deze onkosten dienen wij dan een schadeclaim in. Belangrijk voor u om te weten is dat de onkosten die u maakt voor een advocaat na een medische fout in de regio Helmond eveneens worden vergoed door de aansprakelijke partij.

De Letselschade Raetsman

Al jarenlang helpen de specialisten van De Letselschade Raetsman slachtoffers van verkeersongelukken, bedrijfsongevallen en andere oorzaken van letselschade met het claimen van een schadevergoeding. Wij staan u niet alleen juridisch bij, maar zorgen er ook voor dat u uw leven weer kunt oppakken. Dit doen wij onder andere door middel van LetselschadeNEWS, een stichting die slachtoffers een steun in de rug biedt.

Waarom De Letselschade Raetsman?

  • Bij ons staat de communicatie met de klant centraal
  • Kosteloos advies op verschillende locaties
  • Altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Oorzaken letselschade

  • Bedrijfsongevallen
  • Verkeersongevallen
  • Medische missers
  • Geweldsdelicten
  • Sportongelukken

Werkgebied

Helmond, Weert, Valkenswaard, Eindhoven, Best, Uden, Venlo, Venray, Cuijk, Deurne en Veghel.

Hoofdvestiging