0492 - 79 90 27

Letselschade advocaat nodig in Helmond?

Letselschade advocaat in Veghel

Een ongeluk in het verkeer, een ongeval op het werk of een medische misser. Diverse oorzaken waardoor u tijdelijk uit de running kunt zijn. En het valt u misschien wel extra zwaar omdat u buiten uw schuld in deze situatie bent terecht gekomen. Zit u met allerlei vragen en wilt u hulp bij de afhandeling van dit incident? Aarzel dan niet om een letselschade advocaat in de armen te nemen. In de omgeving van Veghel zijn wij er om u bij te staan. Bijvoorbeeld bij het invullen van schadeformulieren. Of u recht hebt op een schadevergoeding is afhankelijk van het politierapport. Als de aansprakelijke partij niet bereid is om te betalen, kan het aankomen op een rechtszaak. Ons advocatenkantoor vertegenwoordigt uw belangen.

Contact met uw letselschade advocaat in Veghel

Heeft u problemen met de tegenpartij? Wilt u juridische raad inwinnen? Bel vrijblijvend met uw advocaat in de buurt. Bel ons via 0492 - 79 90 27. Of vul onderstaand contactformulier in. Dan bellen wij u zo spoedig mogelijk.

De Letselschade Raetsman

Al jarenlang helpen de specialisten van De Letselschade Raetsman slachtoffers van verkeersongelukken, bedrijfsongevallen en andere oorzaken van letselschade met het claimen van een schadevergoeding. Wij staan u niet alleen juridisch bij, maar zorgen er ook voor dat u uw leven weer kunt oppakken. Dit doen wij onder andere door middel van LetselschadeNEWS, een stichting die slachtoffers een steun in de rug biedt.

Waarom De Letselschade Raetsman?

  • Bij ons staat de communicatie met de klant centraal
  • Kosteloos advies op verschillende locaties
  • Altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Oorzaken letselschade

  • Bedrijfsongevallen
  • Verkeersongevallen
  • Medische missers
  • Geweldsdelicten
  • Sportongelukken

Werkgebied

Helmond, Weert, Valkenswaard, Eindhoven, Best, Uden, Venlo, Venray, Cuijk, Deurne en Veghel.

Hoofdvestiging