085 - 580 40 72

Letselschade advocaat nodig in Helmond?

Letselschade advocaat in Veghel

Een ongeluk in het verkeer of een ongeval op het werk. Diverse oorzaken waardoor u tijdelijk uit de running kunt zijn. En het valt u misschien wel extra zwaar omdat u buiten uw schuld in deze situatie bent terecht gekomen. Zit u met allerlei vragen en wilt u hulp bij de afhandeling van dit incident? Aarzel dan niet om een letselschade advocaat in de armen te nemen. In de omgeving van Veghel zijn wij er om u bij te staan. Bijvoorbeeld bij het invullen van schadeformulieren. Of u recht hebt op een schadevergoeding is afhankelijk van het politierapport. Als de aansprakelijke partij niet bereid is om te betalen, kan het aankomen op een rechtszaak. Ons advocatenkantoor vertegenwoordigt uw belangen.

Contact met uw letselschade advocaat in Veghel

Heeft u problemen met de tegenpartij? Wilt u juridische raad inwinnen? Bel vrijblijvend met uw advocaat in de buurt. Bel ons via 085 - 580 40 72. Of vul onderstaand contactformulier in. Dan bellen wij u zo spoedig mogelijk.

 

Letselschade advocaat Rob Vermeeren

Rob Vermeeren letselschade advocaat

Over ons

Al jarenlang helpen de specialisten van De Letselschade Raetsman slachtoffers van verkeersongelukken, bedrijfsongevallen en andere oorzaken van letselschade met het claimen van een schadevergoeding. Dit doen wij onder andere door middel van LetselschadeNEWS, een stichting die slachtoffers een steun in de rug biedt.

Onze dienstverlening voldoet aan de allerhoogste wettelijke en juridische eisen. Onze letselschade advocaat mr. Rob Vermeeren is gerechtigd onderstaande kwaliteitskeurmerken te gebruiken.

LSA Vereniging van letselschadeadvocaten logoASP Vereniging voor Advocaten van Slachtoffers PersonenschadeOrde Specialisten Keurmerk

Lees meer over wat deze keurmerken inhouden.
 

Waarom De Letselschade Raetsman?

  • Bij ons staat de communicatie met de klant centraal
  • Kosteloos advies op verschillende locaties
  • Altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Wat cliënten over ons zeggen

"De dienstverlening was laagdrempelig bij vragen en goed te bereiken. Sommige woorden, als ik die niet begreep, werden altijd uitgelegd. Erg fijn dat de advocaat aan huis kwam. Terugkijkend een goede beslissing geweest om dit kantoor in te hebben geschakeld."

J.W. van de Werken


Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Wij helpen u bij letselschade na een

• Verkeersongeval
• Bedrijfsongeval
• Geweldsdelict
• Productiefout

Werkgebied

Helmond, Weert, Valkenswaard, Eindhoven, Best, Uden, Venlo, Venray, Cuijk, Deurne en Veghel.

Hoofdvestiging